Roskilde

Velkommen til Roskilde

Restaurant Store Børs – Havnevej 43 – 4000 Roskilde – Telf. 46325045

Store Børs er en restaurant hvor råvarernes kvalitet er i højsædet og hvor årstiderne bestemmer, hvad der kommer på tallerknerne. Vi serverer mad i øjenhøjde – ingen fine fornemmelser, bare en kæmpe glæde for lækkerier.

Vi vil gerne give alle vores gæster en spændende madoplevelse i en hyggelig og uformel atmosfære. Vin er også en stor passion for os og vi har sammensat et vinkort, der præsenterer lidt for enhver smag og som ikke mindst matcher vores madfilosofi.

Vi lader os inspirere af hverdagens input, men også af de store kanoner i international cuisine og i både ind- og udland.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Store Børs.

Klik her og læs om restauranten


Svogerslev Kro – Svogerslev Hovedgade 45 – 4000 Roskilde – Telf. 46383005

Kulinariske oplevelser ud over det sædvanlige

Svogerslev Kro har eksisteret siden år 1727 og siden første åbningsdag har værtskab været noget vi går op i og er stolte af. God mad med rødder i den danske sæson, med råvarer fra alle de lokale gårde og producenter som vi kan være stolte af og skal værne om. Man skal føle sig velkommen når man træder indenfor i vores autentiske lokaler.

Dét er vi stolte af og vi glæder os til at invitere dig indenfor.

Retterne vi serverer i vores restaurant, er tro mod kroens historie, og har samtidig har vi et menukort med en moderne, ny skandinavisk profil. Masser af frisk fisk, godt dansk kød og de allerbedste grøntsager.

Vi har mange stuer. Vores originale og charmerende selskabs- og mødelokaler har plads til op til 160 spisende gæster.

Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og arrangere din dag. På Svogerslev Kro har vi rammerne og vi har kompetencerne til, at I kan føle jer i trygge hænder

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen på kroen.

De bedste hilsner,
Peter og hele teamet på Svogerslev Kro

Klik her og læs om Svogerslev Kro