Weekend ophold Midtjylland

 


Hotel Skjern – Bredgade 58 – 6900 Skjern – Telf. 97351311

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse ved Skjern Å

LYSTFISKERI MED OVERNATNING

Glæd dig til et lakse ophold i det vestjyske. Tjek ind på Hotel Skjern, der ligger ud til byens torv. Nyd naturen i Skjern Enge. Få smag for de lokale råvarer i vores menuer, og fisk i Skjern Å, hvor der venter gode historier og den berømte Skjern Å laks.

Får du gevinst langs åen opbevarer vi gerne din fangst til du forlader hotellet. Vi laver også gerne en turvenlig madpakke med 2 stk. sandwichs, 1 stk. frugt og en kildevand / 125,-

Vælg frit imellem vores ophold så det passer til netop dine behov.

Læs meget mere om et ophold på Hotel Skjern      


Grand Hotel * * * – Østergade 24 – 7600 Struer – Telf. 97850400

FERIE VED VESTERHAVET

Grand Hotel Struer er et hyggeligt hotel beliggende nær Limfjorden i Vestjylland. Struer ligger tæt på både Holstebro, Lemvig, Vinderup, Thy og det altid betagende og smukke Vesterhav.

Når du besøger Grand Hotel Struer, så er der tid til at slappe af og nyde de naturskønne omgivelser ved Limfjorden.

Vores hotel har et stort udbud af ophold, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du er til lækre gourmet oplevelser, spa afslapning, wellness forkælelse og gode ferieminder med mulighed for golf.

Er du i tvivl om, hvad du skal se, når du besøger vores hotel i Struer? Så finder du her nogle gode forslag til spændende oplevelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Grand Hotel Struer ved Limfjorden i Vestjylland.

Klik her og læs om vores forslag til et ophold


Molskroen Strandhotel – Hovedgaden 31 A – 8400 Ebeltoft – Telf. 86362200

MINIBREAK 

Oplev 3 dage/2 døgn på Mols

Velkommen til Molskroen – Hotel & Restauranter ved Femmøller Strand og Mols Bjerge.

Nyd en skøn miniferie over 3 dage med tjek-in på vores strandhotel i et hyggeligt standardværelse med god, moderne comfort, og med forplejning og veltilberedte menuer af høj kvalitet i Molskroens Brasserie under hele opholdet.

Det er muligt at reservere et bord i Molskroens gourmet restaurant, som et tilkøb til dit ophold. Her kan du opleve Steffen Villadsens 10 retters Signature menu.

 Du bor helt tæt på det mest vidunderlige naturoplevelser, og kun 10 min fra Ebeltoft By, hvor vi kan anbefale det populære Ebeltoft Glasmuseum med levende værksted og glaspusteri, og det prisvindende kulturcenter Maltfabrikken.

Nyd livet ude som inde, den smukke natur i Mols Bjerge, de eventyrlige vandrestier, og den gode mad i Molskroens Brasserie, hvor chefkokken forkæler jeres smagsløg med lækre, klassiske brasserie menuer af de bedste, lokale råvarer.

Klik her og læs om dette spændende ophold


Hotel Schaumburg * * * * – Nørregade 26 – 7500 Holstebro – Telf. 97423111

                                          Schaumburg Gourmetophold 

                                 Få en sand smagsoplevelse

Tag på et afslappende ophold, hvor forkælelse i den grad er i højsædet. På dette ophold skal I nemlig nyde en 4 retters gourmetmiddag på Restaurant Under Klippen. Restauranten er blot en gåtur på 5 minutter væk fra hotellet.

Restaurant Under Klippen er en af landets bedste gourmetrestauranter og er tidligere blevet anbefalet i ”white guiden”. Stilen bevæger sig mellem traditionelle og innovative fortolkninger af det moderne danske og franske køkken.

På Gourmetopholdet får du:
1 x overnatning i delt dobbeltværelse inkl. stor morgenmadsbuffet på hotellet.
4 retters gourmetmiddag og efterfølgende aftenkaffe.

OBS: opholdet kan kun bookes med ankomst fredag og lørdag.

Læs meget mere her


Højslev Kro * * *- Viborgvej 220 – 7840 Højslev – Telf. 97535744

Højslev Kro er en gammel dansk landevejskro, hvis historie kan skrives tilbage til 1870. Den velbesøgte restaurant samt aktiviteten i de hyggelige selskabslokaler.

Højslev Kro ligger centralt placeret ved Limfjorden, og kroen har i generationer været en markant del af bybilledet i landsbyen Højslev Stationsby ved… 

Flinchs hotel * * * på Samsø – Langgade 23 – 8305 Samsø – Telf. 86591722

Flinchs Hotel er opført i 1885 af Hans Nielsen Flinch. Han drev både kolonialhandel og gæstgiveri på stedet, men i 1905 flyttedes kolonialvirksomheden til en nyopført bygning på nabogrunden og Flinchs Hotel var nu en realitet.
En spændende Ø for et weekend ophold.
Samsø Badehotel – Vesterlykken 16 – 8305 Samsø – Telf. 86591659
Hotel

Vores gæster skal føle sig hjemme under et besøg hos os. Derfor gør vi en ære i at være et lille, eksklusivt hotel med hjemmelig stemning og en underliggende følelse af forkælelse. Vores værelser er lækre, lyse og smagfuldt indrettet i klassisk seaside living style, og byder alle på en fantastisk, naturskøn udsigt til enten hav, mark eller have.

På Samsø Badehotel vil et ophold være en stor oplevelse.

Klik her og læs meget mere om Badehotellet.


Hotel Pinenhus – Pinen 3 – 7870 Roslev – Telf.97731899

Limfjords ophold på Hotel Pinenhus

Har du brug for en overnatning til en billig pris i nærheden af Nykøbing Mors, Fur, Skive eller omegn? Så besøg vores hotel, Pinenhus, i Glyngøre. Pinenhus er et hotel og konferencecenter med en rolig og uforstyrret beliggenhed midt i den smukke natur og kun et stenkast fra Limfjorden. Vi har en fantastisk udsigt til Sallingsundbroen, som du bl.a. kan nyde fra vores niveauopdelte panoramarestaurant. Vi har 67 hyggelige værelser og selskabslokaler.

Ankomst alle ugens dage Check-in på værelse fra kl. 14:00 Kl. 18:00 en veltilberedt 5 retters middag efter kokkens valg* Overnatning i et af vore dejlige dobbeltværelser med fjordudsigt Lækker morgenbuffet Pris pr person i dobbeltværelse kr. 949,00. Pris pr barn under 10 år kr. 699,00. Tillæg for enkeltværelse kr. 350,00 *Menuen kan ikke ændres. Desværre tilbyder vi ikke allergen- og diætbegrænsninger på dette ophold.

Læs meget mere her om dette spændende hotel.